duminică, 28 septembrie 2008

Dar din dar se face Rai


Sa facem un bine!
Indemn la ajutor fratesc:
In comuna Gogosari, satul Ralesti, judetul Giurgiu, un om al lui Dumnezeu, Parintele Stefan Valentin se ocupa de mamele cu copii care nu au adapost. Parintele Valentin a creat acolo o tabara asemanatoare celei infiintate de pr. Nicolae Tanase la Valea Plopului. De altfel pr. Valentin este ucenic al pr. Tanase. El are acum in grija de 30 de copii cu mamele lor. Pentru ca acest asezamant este abia la inceput au nevoie, in afara de bani, si de tot ceea ce este necesar intr-o gospodarie: mobila, covoare, masina de spalat, frigider, aragaz, vesela, etc. Deocamdata, NU au nevoie de haine.
Daca voi, sau cunoscutii vostrii (chiar si in cadrul institutiilor in care lucrati), inlocuiti obiectele mentionate cu altele noi, va rugam ca pe cele vechi sa le daruiti acestor copii necajiti.
Nu uitati ca astfel faceti un bine si va alaturati celor care vor sa le ofere acestor copii nefericiti o viata decenta.
Pentru orice lamurire si pentru a stabili cum vor ajunge obiectele la copii, va rog sa o contactati pe dna Diana Ene - 021 233.93.82, 0765.233.644.
PS: Au nevoie si de dulapuri (isi tin hainele pe jos), dar si de bani. Au o factura de 3000 lei noi numai pentru nutret, pe langa factura de electricitate. Le trebuie si lemne si orice banut e binevenit. Nu au niciun venit stabil, traiesc din milostenie.
Contul este: Asociatia Pro Vita Sfantul Brancoveanu Filiala Giurgiu, cont iban RO39RNCB0145098349640001 deschis la BCR Giurgiu

Parintele va invita si pe 3 octombrie la priveghere de toata noaptea in biserica de acolo (am inteles ca e foarte mare si foarte frumoasa, desi e foarte veche si nerenovata). Cei care vor sa vina sunt totusi rugati sa anunte din timp la nr de telefon ale doamnei Diana Ene 021 233.93.82, 0765.233.644

Niciun comentariu: