marți, 28 octombrie 2008

Elena, fetita cu inimioara bolnava


Apel umanitar

Dragii mei, va scriu despre cazul unei fetite in care sunt implicati personal cativa din perietenii mei. Va rog sa ajutam fiecare cu putin, oricat de putin putem. Oricine poate gasi 10 lei care sa-i prisoseasca. Cu cat ne implicam mai multi, cu cat afla mai multe persoane de acest caz (prin mailuri, bloguri, forumuri), cu atat putem strange mai multi bani si fetita are sanse mai mari sa traiasca.
Cine nu poate altfel, macar sa o pomeneasca pe Elena in rugaciunile sale!
Va multumesc!

Elena este o fetita de 3 ani, cu multiple malformaţii la inima. Pentru ca trebuia sa fie operata in primele luni de viata, acum nicio clinica din România nu mai vrea sa isi asume responsabilitatea pentru aceasta operaţie dificila. Insa in Israel exista 3 clinici care doresc si pot sa facă aceasta operaţie, alegerea îndreptându-se spre cea cu costuri mai scăzute.
Operaţia costa 26 000 USD, plus drumul si cazarea pentru mama.
Cineva se străduieşte sa obţină si nişte bani de la Minister, însă nefiind vorba de Europa, nici nu se pune problema ca operaţia sa fie achitata integral de statul roman, aşa ca părinţilor (tatăl cioban si mama casnica) nu le-a rămas decât sa ceara ajutor pe unde pot.
De aceea rugămintea este sa ajutam fiecare cum putem, sa trimitem mesajul la alţi oameni care pot dona cat de puţin in conturile pe care vi le trimit.
Titularul contului este mama fetitei, Olariu Doinita.
CONTUL ESTE DESCHIS LA RAIFFEISEN BANK SUCURSALA ORAVITA
Numărul de cont:
USD: RO76RZBR0000060010637306
RON: RO87RZBR0000060010637302
EURO: RO59RZBR0000060010692999

Apel preluat de pe blogul viatalatara
Mai multe detalii gasiti aici: O inimă pentru un copil!
Vesti bune: O mare bucurie!

Niciun comentariu: