sâmbătă, 16 iulie 2011

Fascinaţia femeilor pentru harem o fi de la telenovele?

-Am si eu o intrebare de ce barbatii musulmani iubesc doua femei si traiesc cu amandoua. Si la ei de ce nu-i pacat ?(Carmen)

-Carmen, barbatii musulmani nu iubesc doua femei, ei poseda doua femei sau mai multe, depinde de cat sunt de bogati si cate femei pot intretine.
E o mare diferenta!

Printre fetele românce observ, de multa vreme, o fascinatie in a face parte din haremul unui musulman.
Ce poate fi atat de atragator in a fi a doua, a treia sau a patra sotie a unui barbat care le schimba cand si cum vrea el, in asternut?
E nefiresc ca cineva sa-si doreasca sa devina sclava.

Cu ani in urma, urmarisem un documentar la tv in care se vorbea despre viata in familia unui musulman. Reporterul a luat cate un interviu fiecarei sotii.
Fiecare femeie in parte a marturisit teama de a fi iubita mai putin decat alta, frica de a nu fi respectata si admirata de sot. Nu se simteau deloc iubite.
Reporterul i-a spus toate acestea barbatului. Imi amintesc ca musulmanu` s-a aratat uimit de ceea ce i-a spus reporterul, si zambind, a spus ca el pe toate le iubeste la fel, etc.
Carmen, e imoral si e pacat.
Daca doresti sa afli raspunsul la intrebarea ta, poti citi morala religiei islamice si morala religiei crestine. Vei afla raspunsul.

R.P.

Niciun comentariu: