vineri, 12 aprilie 2013

”Ai copil” aduce noutăți, săptămâna viitoare!




A venit primavara si ne bucuram cu aceasta ocazie si de o noua editie, a cincea, a evenimentelor “Ai Copil”. De aceasta data va propunem o intalnire de jumatate de zi pe marginea a doua teme forte din viata de parinte: vointa si violenta.
 
     Sorin Mihalache, deja un obisnuit al intalnirilor noastre, va propune o discutie pe temaVreau sa vrea! Intre vointa ta si vointa copilului tau in experienta educatiei”.
 
     Cristina Trepcea, psiholog si jurnalist, colaborator al radioului Itsy Bitsy, vine in premiera la Iasi pentru a sta de vorba cu dumneavoastra pe o tema acuta si actuala a relatiei dintre parinti si copii: “Violenta. Cum imi ajut copilul sa o inteleaga si sa nu o aleaga”
 
Conferinta va avea loc Sambata, 20 Aprilie, intre orele 9:00 – 12:30, in Aula Magna a Universitatii Al. I Cuza, iar INTAREA ESTE LIBERA!
 
Editia a cincea a conferintei va fi urmata de un Atelier sustinut de Sorin Mihalache, pe tema “Cum stimulăm voinţa copiilor noştri, atunci când ei au nevoie de ea?”.
 
La finalul atelierului, veti putea afla:
·         Cum contribuie vointa la mobilizarea puterilor si abilitatilor copilului în efortul scolar si in devenirea sa?
·         Se poate dezvolta vointa, sau este decisa definitiv de un stil de personalitate cu care ne nastem?
·         Cum sa facem ca, in efortul nostru parental, sa nu ramanem fara resurse de rabdare si intelepciune atunci cand avem nevoie de ele?
 
Atelierul va avea loc Vineri, 17 Mai, intre 17:00 – 20:00 si Sambata 18 Mai, intre 9:00 – 18:00. Puteti participa la atelier contra unui cost de 150 ron/ persoana sau 200 ron „pachetul pentru doi”. Inscrierile la atelier se fac telefonic la 0727.377.334 (Monica Costea) sau pe mail la monica.costea@fundatiavarlaam.ro
 
Ne-am bucura daca puteti da aceasta veste mai departe cunostintelor si prietenilor care ar putea fi interesati!
 
Va multumim si va asteptam cu bucurie,
 
Echipa Ai Copil

Niciun comentariu: